Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
1. oktober 10:00
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
42. Christian Høy Knudsen Alta Sluttplassering: 19

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 08min 9/3 14:49 9/3 14:59 10min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 52min 9/3 19:51 9/3 23:26 3h 35min 8 / 8
3 Levajok 7h 24min 10/3 06:50 10/3 13:16 6h 26min 8 / 8
4 Karasjok 6h 22min 10/3 19:38 10/3 23:56 4h 18min 8 / 8
5 Jergul 5h 11min 11/3 05:07 11/3 11:07 6h 00min 8 / 7
6 Jotka 5h 59min 11/3 17:06 11/3 17:07 1min 7 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:41 9/3 14:49 3h 08min 8 41 / 41
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 14:59 9/3 19:51 4h 52min 8 41 / 28
3 Skoganvarre - Levajok 9/3 23:26 10/3 06:50 7h 24min 8 17 / 28
4 Levajok - Karasjok 10/3 13:16 10/3 19:38 6h 22min 8 29 / 28
5 Karasjok - Jergul 10/3 23:56 11/3 05:07 5h 11min 8 27 / 23
6 Jergul - Jotka 11/3 11:07 11/3 17:06 5h 59min 7 23 / 20
7 Jotka - Alta 11/3 17:07 11/3 21:32 4h 25min 6 19 / 19