Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
7. juli 10:33
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
68. Heike Kontermann Arvidsjaur

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 00min 9/3 15:07 9/3 15:18 11min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 49min 9/3 20:07 10/3 00:08 4h 01min 8 / 8
3 Levajok 6h 59min 10/3 07:07 10/3 12:54 5h 47min 8 / 8
4 Karasjok 6h 30min 10/3 19:24 11/3 00:22 4h 58min 8 / 7
5 Jergul 6h 38min 11/3 07:00 11/3 13:02 6h 02min 7 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:07 9/3 15:07 3h 00min 8 67 / 56
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 15:18 9/3 20:07 4h 49min 8 56 / 41
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 00:08 10/3 07:07 6h 59min 8 32 / 32
4 Levajok - Karasjok 10/3 12:54 10/3 19:24 6h 30min 8 25 / 26
5 Karasjok - Jergul 11/3 00:22 11/3 07:00 6h 38min 7 29 / 29
6 Jergul - Jotka 11/3 13:02   0 6 27 /