Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
31. mai 18:50
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
12. Tor Birger Seppola Alta

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 10min 9/3 14:21 9/3 15:43 1h 22min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 45min 9/3 20:28 10/3 02:05 5h 37min 8 / 8
3 Levajok 8h 51min 10/3 10:56 10/3 19:09 8h 13min 8 / 7
4 Karasjok 5h 57min 11/3 01:06 11/3 05:43 4h 37min 7 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:11 9/3 14:21 3h 10min 8 12 / 12
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 15:43 9/3 20:28 4h 45min 8 67 / 57
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 02:05 10/3 10:56 8h 51min 8 62 / 64
4 Levajok - Karasjok 10/3 19:09 11/3 01:06 5h 57min 7 60 / 58
5 Karasjok - Jergul 11/3 05:43 11/3 11:06 5h 23min 6 46 / 42