Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
30. mai 04:16
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
30. Pasi Ollikainen Nurmes Sluttplassering: 33

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 20min 9/3 14:49 9/3 14:49 0 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 21min 9/3 20:10 10/3 01:54 5h 44min 8 / 8
3 Levajok 8h 03min 10/3 09:57 10/3 17:47 7h 50min 8 / 7
4 Karasjok 6h 17min 11/3 00:04 11/3 06:06 6h 02min 7 / 7
5 Jergul 5h 22min 11/3 11:28 11/3 17:34 6h 06min 7 / 6
6 Jotka 6h 58min 12/3 00:32 12/3 00:33 1min 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:29 9/3 14:49 3h 20min 8 30 / 41
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 14:49 9/3 20:10 5h 21min 8 28 / 44
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 01:54 10/3 09:57 8h 03min 8 61 / 59
4 Levajok - Karasjok 10/3 17:47 11/3 00:04 6h 17min 7 57 / 54
5 Karasjok - Jergul 11/3 06:06 11/3 11:28 5h 22min 7 49 / 43
6 Jergul - Jotka 11/3 17:34 12/3 00:32 6h 58min 6 41 / 36
7 Jotka - Alta 12/3 00:33 12/3 05:32 4h 59min 6 35 / 33