Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
9. desember 02:07
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
13. Tom Hardy Tanabru Sluttplassering: 44

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 22min 9/3 14:34 9/3 14:47 13min 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 08min 9/3 19:55 10/3 00:30 4h 35min 8 / 8
3 Levajok 7h 29min 10/3 07:59 10/3 15:09 7h 10min 8 / 8
4 Karasjok 6h 48min 10/3 21:57 11/3 06:08 8h 11min 8 / 7
5 Jergul 6h 19min 11/3 12:27 11/3 20:14 7h 47min 7 / 7
6 Jotka 6h 59min 12/3 03:13 12/3 08:40 5h 27min 7 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:12 9/3 14:34 3h 22min 8 13 / 25
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 14:47 9/3 19:55 5h 08min 8 25 / 34
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 00:30 10/3 07:59 7h 29min 8 40 / 37
4 Levajok - Karasjok 10/3 15:09 10/3 21:57 6h 48min 8 41 / 44
5 Karasjok - Jergul 11/3 06:08 11/3 12:27 6h 19min 7 50 / 49
6 Jergul - Jotka 11/3 20:14 12/3 03:13 6h 59min 7 46 / 42
7 Jotka - Alta 12/3 08:40 12/3 13:51 5h 11min 6 44 / 44