Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
27. mai 14:32
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
35. Espen Sønvisen Bech Alta Sluttplassering: 6

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 2h 59min 9/3 14:33 9/3 14:55 22min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 24min 9/3 19:19 10/3 00:14 4h 55min 8 / 8
3 Levajok 6h 14min 10/3 06:28 10/3 11:13 4h 45min 8 / 8
4 Karasjok 5h 53min 10/3 17:06 10/3 21:40 4h 34min 8 / 7
5 Jergul 4h 59min 11/3 02:39 11/3 08:39 6h 00min 7 / 6
6 Jotka 5h 27min 11/3 14:06 11/3 14:06 0 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:34 9/3 14:33 2h 59min 8 34 / 23
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 14:55 9/3 19:19 4h 24min 8 37 / 16
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 00:14 10/3 06:28 6h 14min 8 39 / 21
4 Levajok - Karasjok 10/3 11:13 10/3 17:06 5h 53min 8 5 / 7
5 Karasjok - Jergul 10/3 21:40 11/3 02:39 4h 59min 7 8 / 8
6 Jergul - Jotka 11/3 08:39 11/3 14:06 5h 27min 6 8 / 6
7 Jotka - Alta 11/3 14:06 11/3 17:35 3h 29min 6 6 / 6