Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
18. august 12:56
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
29. Vidar Løkeng Beisfjord Sluttplassering: 16

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 08min 9/3 14:36 9/3 14:43 7min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 39min 9/3 19:22 9/3 22:31 3h 09min 8 / 8
3 Levajok 7h 00min 10/3 05:31 10/3 12:25 6h 54min 8 / 8
4 Karasjok 6h 08min 10/3 18:33 10/3 23:05 4h 32min 8 / 7
5 Jergul 5h 26min 11/3 04:31 11/3 10:31 6h 00min 7 / 6
6 Jotka 6h 13min 11/3 16:44 11/3 16:44 0 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:28 9/3 14:36 3h 08min 8 29 / 26
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 14:43 9/3 19:22 4h 39min 8 21 / 17
3 Skoganvarre - Levajok 9/3 22:31 10/3 05:31 7h 00min 8 5 / 9
4 Levajok - Karasjok 10/3 12:25 10/3 18:33 6h 08min 8 20 / 21
5 Karasjok - Jergul 10/3 23:05 11/3 04:31 5h 26min 7 19 / 20
6 Jergul - Jotka 11/3 10:31 11/3 16:44 6h 13min 6 20 / 18
7 Jotka - Alta 11/3 16:44 11/3 20:55 4h 11min 6 17 / 16