Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
29. september 20:25
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
19. Ole Wingren Nykarleby Sluttplassering: 4

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 2h 44min 9/3 14:02 9/3 14:18 16min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 25min 9/3 18:43 9/3 23:35 4h 52min 8 / 8
3 Levajok 6h 23min 10/3 05:58 10/3 11:44 5h 46min 8 / 8
4 Karasjok 5h 02min 10/3 16:46 10/3 20:44 3h 58min 8 / 8
5 Jergul 4h 31min 11/3 01:15 11/3 07:15 6h 00min 8 / 7
6 Jotka 4h 59min 11/3 12:14 11/3 12:16 2min 7 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:18 9/3 14:02 2h 44min 8 19 / 3
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 14:18 9/3 18:43 4h 25min 8 8 / 3
3 Skoganvarre - Levajok 9/3 23:35 10/3 05:58 6h 23min 8 22 / 15
4 Levajok - Karasjok 10/3 11:44 10/3 16:46 5h 02min 8 11 / 5
5 Karasjok - Jergul 10/3 20:44 11/3 01:15 4h 31min 8 2 / 2
6 Jergul - Jotka 11/3 07:15 11/3 12:14 4h 59min 7 2 / 2
7 Jotka - Alta 11/3 12:16 11/3 16:00 3h 44min 6 2 / 4