Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
27. mai 15:06
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
38. Ole Christian Uglebakken Alta

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 11min 9/3 14:48 9/3 14:54 6min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 48min 9/3 19:42 9/3 23:48 4h 06min 8 / 7
3 Levajok 6h 59min 10/3 06:47 10/3 12:37 5h 50min 7 / 7
4 Karasjok 6h 00min 10/3 18:37 10/3 23:08 4h 31min 7 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:37 9/3 14:48 3h 11min 8 37 / 39
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 14:54 9/3 19:42 4h 48min 8 36 / 27
3 Skoganvarre - Levajok 9/3 23:48 10/3 06:47 6h 59min 7 26 / 27
4 Levajok - Karasjok 10/3 12:37 10/3 18:37 6h 00min 7 23 / 22
5 Karasjok - Jergul 10/3 23:08   0 6 20 /