Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
12. juli 15:11
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
5. John Øivind Selmer Porsgrunn Sluttplassering: 11

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 09min 9/3 14:13 9/3 14:13 0 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 52min 9/3 19:05 9/3 22:11 3h 06min 8 / 8
3 Levajok 7h 09min 10/3 05:20 10/3 12:12 6h 52min 8 / 8
4 Karasjok 5h 59min 10/3 18:11 10/3 23:17 5h 06min 8 / 8
5 Jergul 5h 00min 11/3 04:17 11/3 10:17 6h 00min 8 / 8
6 Jotka 5h 24min 11/3 15:41 11/3 15:43 2min 8 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:04 9/3 14:13 3h 09min 8 5 / 8
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 14:13 9/3 19:05 4h 52min 8 4 / 8
3 Skoganvarre - Levajok 9/3 22:11 10/3 05:20 7h 09min 8 2 / 6
4 Levajok - Karasjok 10/3 12:12 10/3 18:11 5h 59min 8 17 / 15
5 Karasjok - Jergul 10/3 23:17 11/3 04:17 5h 00min 8 22 / 18
6 Jergul - Jotka 11/3 10:17 11/3 15:41 5h 24min 8 18 / 14
7 Jotka - Alta 11/3 15:43 11/3 19:28 3h 45min 7 14 / 11