Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
31. mai 19:34
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
28. Yngve Opgård Kåfjord

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 10min 9/3 14:37 9/3 14:57 20min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 37min 9/3 19:34 9/3 23:47 4h 13min 8 / 8
3 Levajok 6h 49min 10/3 06:36 10/3 13:41 7h 05min 8 / 8
4 Karasjok 6h 07min 10/3 19:48 10/3 22:24 2h 36min 8 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:27 9/3 14:37 3h 10min 8 28 / 27
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 14:57 9/3 19:34 4h 37min 8 38 / 23
3 Skoganvarre - Levajok 9/3 23:47 10/3 06:36 6h 49min 8 24 / 24
4 Levajok - Karasjok 10/3 13:41 10/3 19:48 6h 07min 8 32 / 30
5 Karasjok - Jergul 10/3 22:24   0 7 12 /