Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
27. mai 08:45
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
9. Elisabeth Edland Nannestad

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 2h 42min 9/3 13:50 9/3 14:11 21min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 38min 9/3 18:49 9/3 22:59 4h 10min 8 / 8
3 Levajok 6h 32min 10/3 05:31 10/3 11:28 5h 57min 8 / 8
4 Karasjok 5h 23min 10/3 16:51 10/3 21:25 4h 34min 8 / 8
5 Jergul 6h 16min 11/3 03:41 11/3 09:48 6h 07min 8 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:08 9/3 13:50 2h 42min 8 9 / 1
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 14:11 9/3 18:49 4h 38min 8 2 / 4
3 Skoganvarre - Levajok 9/3 22:59 10/3 05:31 6h 32min 8 9 / 9
4 Levajok - Karasjok 10/3 11:28 10/3 16:51 5h 23min 8 7 / 6
5 Karasjok - Jergul 10/3 21:25 11/3 03:41 6h 16min 8 7 / 12
6 Jergul - Jotka 11/3 09:48   0 6 14 /