Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
16. desember 04:40
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
45. Svein Sødahl Kvam Trondheim Sluttplassering: 13

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 2h 55min 9/3 14:39 9/3 15:08 29min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 44min 9/3 19:52 9/3 23:23 3h 31min 8 / 8
3 Levajok 7h 01min 10/3 06:24 10/3 12:44 6h 20min 8 / 8
4 Karasjok 5h 32min 10/3 18:16 10/3 22:22 4h 06min 8 / 8
5 Jergul 5h 03min 11/3 03:25 11/3 09:25 6h 00min 8 / 8
6 Jotka 5h 55min 11/3 15:20 11/3 15:24 4min 8 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:44 9/3 14:39 2h 55min 8 44 / 30
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 15:08 9/3 19:52 4h 44min 8 50 / 32
3 Skoganvarre - Levajok 9/3 23:23 10/3 06:24 7h 01min 8 16 / 20
4 Levajok - Karasjok 10/3 12:44 10/3 18:16 5h 32min 8 24 / 18
5 Karasjok - Jergul 10/3 22:22 11/3 03:25 5h 03min 8 11 / 10
6 Jergul - Jotka 11/3 09:25 11/3 15:20 5h 55min 8 10 / 11
7 Jotka - Alta 11/3 15:24 11/3 19:34 4h 10min 7 11 / 13