Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
10. desember 21:34
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
46. Johanne Sundby Oslo, Maridalen Sluttplassering: 28

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 21min 9/3 15:06 9/3 15:06 0 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 15min 9/3 20:21 10/3 01:34 5h 13min 8 / 7
3 Levajok 7h 27min 10/3 09:01 10/3 15:05 6h 04min 7 / 7
4 Karasjok 6h 24min 10/3 21:29 11/3 02:13 4h 44min 7 / 7
5 Jergul 5h 11min 11/3 07:24 11/3 13:36 6h 12min 7 / 5
6 Jotka 6h 24min 11/3 20:00 11/3 20:02 2min 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:45 9/3 15:06 3h 21min 8 45 / 54
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 15:06 9/3 20:21 5h 15min 8 48 / 51
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 01:34 10/3 09:01 7h 27min 7 54 / 48
4 Levajok - Karasjok 10/3 15:05 10/3 21:29 6h 24min 7 40 / 40
5 Karasjok - Jergul 11/3 02:13 11/3 07:24 5h 11min 7 38 / 33
6 Jergul - Jotka 11/3 13:36 11/3 20:00 6h 24min 5 33 / 29
7 Jotka - Alta 11/3 20:02 12/3 01:03 5h 01min 5 28 / 28