Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
13. desember 02:18
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
10. Yvonne Dåbakk Vormsund Sluttplassering: 31

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 28min 9/3 14:37 9/3 14:46 9min 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 19min 9/3 20:05 10/3 01:25 5h 20min 8 / 8
3 Levajok 7h 35min 10/3 09:00 10/3 15:49 6h 49min 8 / 8
4 Karasjok 6h 13min 10/3 22:02 11/3 04:03 6h 01min 8 / 5
5 Jergul 5h 43min 11/3 09:46 11/3 15:47 6h 01min 5 / 5
6 Jotka 6h 32min 11/3 22:19 11/3 22:19 0 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:09 9/3 14:37 3h 28min 8 10 / 27
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 14:46 9/3 20:05 5h 19min 8 23 / 38
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 01:25 10/3 09:00 7h 35min 8 49 / 47
4 Levajok - Karasjok 10/3 15:49 10/3 22:02 6h 13min 8 46 / 46
5 Karasjok - Jergul 11/3 04:03 11/3 09:46 5h 43min 5 45 / 41
6 Jergul - Jotka 11/3 15:47 11/3 22:19 6h 32min 5 38 / 33
7 Jotka - Alta 11/3 22:19 12/3 03:12 4h 53min 5 32 / 31