Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
26. mai 19:41
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
2. Mel Andrews Andover, UK Sluttplassering: 32

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 30min 9/3 14:31 9/3 14:31 0 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 35min 9/3 20:06 10/3 01:01 4h 55min 8 / 8
3 Levajok 8h 24min 10/3 09:25 10/3 15:43 6h 18min 8 / 7
4 Karasjok 6h 47min 10/3 22:30 11/3 02:39 4h 09min 7 / 7
5 Jergul 6h 32min 11/3 09:11 11/3 15:17 6h 06min 7 / 6
6 Jotka 7h 40min 11/3 22:57 11/3 23:00 3min 6 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:01 9/3 14:31 3h 30min 8 2 / 18
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 14:31 9/3 20:06 5h 35min 8 16 / 39
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 01:01 10/3 09:25 8h 24min 8 46 / 52
4 Levajok - Karasjok 10/3 15:43 10/3 22:30 6h 47min 7 45 / 50
5 Karasjok - Jergul 11/3 02:39 11/3 09:11 6h 32min 7 41 / 39
6 Jergul - Jotka 11/3 15:17 11/3 22:57 7h 40min 6 37 / 34
7 Jotka - Alta 11/3 23:00 12/3 04:54 5h 54min 5 33 / 32