Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
7. juli 10:42
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
41. Wolfgang Simon-Nilsen Storsteinnes

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 21min 9/3 15:01 9/3 15:01 0 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 55min 9/3 20:56 10/3 01:36 4h 40min 8 / 8
3 Levajok 8h 47min 10/3 10:23 10/3 17:55 7h 32min 8 / 7
4 Karasjok 6h 51min 11/3 00:46 11/3 05:45 4h 59min 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:40 9/3 15:01 3h 21min 8 40 / 48
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 15:01 9/3 20:56 5h 55min 8 43 / 61
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 01:36 10/3 10:23 8h 47min 8 56 / 61
4 Levajok - Karasjok 10/3 17:55 11/3 00:46 6h 51min 7 58 / 56
5 Karasjok - Jergul 11/3 05:45 11/3 11:56 6h 11min 7 47 / 46