Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
17. august 16:52
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
8. Ørnulf Jacobsen Sørøya Sluttplassering: 36

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 36min 9/3 14:43 9/3 14:51 8min 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 36min 9/3 20:27 9/3 23:42 3h 15min 8 / 8
3 Levajok 8h 45min 10/3 08:27 10/3 15:21 6h 54min 8 / 8
4 Karasjok 6h 15min 10/3 21:36 11/3 02:22 4h 46min 8 / 8
5 Jergul 5h 57min 11/3 08:19 11/3 14:23 6h 04min 8 / 8
6 Jotka 7h 10min 11/3 21:33 11/3 21:33 0 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:07 9/3 14:43 3h 36min 8 8 / 33
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 14:51 9/3 20:27 5h 36min 8 30 / 55
3 Skoganvarre - Levajok 9/3 23:42 10/3 08:27 8h 45min 8 23 / 41
4 Levajok - Karasjok 10/3 15:21 10/3 21:36 6h 15min 8 44 / 42
5 Karasjok - Jergul 11/3 02:22 11/3 08:19 5h 57min 8 39 / 37
6 Jergul - Jotka 11/3 14:23 11/3 21:33 7h 10min 8 35 / 31
7 Jotka - Alta 11/3 21:33 12/3 08:25 10h 52min 8 31 / 36