Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
11. april 12:17
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
40. Geir Wiik Brandbu Sluttplassering: 18

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 02min 9/3 14:41 9/3 14:52 11min 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 05min 9/3 19:57 9/3 23:47 3h 50min 8 / 7
3 Levajok 7h 32min 10/3 07:19 10/3 14:13 6h 54min 7 / 7
4 Karasjok 5h 52min 10/3 20:05 10/3 23:48 3h 43min 7 / 7
5 Jergul 5h 15min 11/3 05:03 11/3 11:04 6h 01min 7 / 6
6 Jotka 5h 55min 11/3 16:59 11/3 16:59 0 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 11:39 9/3 14:41 3h 02min 8 39 / 31
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 14:52 9/3 19:57 5h 05min 8 32 / 35
3 Skoganvarre - Levajok 9/3 23:47 10/3 07:19 7h 32min 7 24 / 34
4 Levajok - Karasjok 10/3 14:13 10/3 20:05 5h 52min 7 36 / 32
5 Karasjok - Jergul 10/3 23:48 11/3 05:03 5h 15min 7 25 / 22
6 Jergul - Jotka 11/3 11:04 11/3 16:59 5h 55min 6 22 / 19
7 Jotka - Alta 11/3 16:59 11/3 21:11 4h 12min 6 18 / 18