Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
12. juli 15:55
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
70. Tomas Nyheim Lambela Skibotn Sluttplassering: 52

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 53min 10/3 16:02 10/3 16:02 0 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 12min 10/3 21:14 11/3 02:22 5h 08min 8 / 7
3 Levajok 7h 58min 11/3 10:20 11/3 18:15 7h 55min 7 / 7
4 Karasjok 9h 01min 12/3 03:16 12/3 09:49 6h 33min 7 / 6
5 Jergul 6h 36min 12/3 16:25 13/3 01:43 9h 18min 6 / 5
6 Jotka 8h 18min 13/3 10:01 13/3 10:01 0 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 12:09 10/3 16:02 3h 53min 8 69 / 63
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 16:02 10/3 21:14 5h 12min 8 55 / 58
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 02:22 11/3 10:20 7h 58min 7 62 / 60
4 Levajok - Karasjok 11/3 18:15 12/3 03:16 9h 01min 7 60 / 57
5 Karasjok - Jergul 12/3 09:49 12/3 16:25 6h 36min 6 56 / 56
6 Jergul - Jotka 13/3 01:43 13/3 10:01 8h 18min 5 55 / 53
7 Jotka - Alta 13/3 10:01 13/3 15:27 5h 26min 5 52 / 52