Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
28. februar 04:33
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
68. Leif Herleiksplass Hardangervidda Sluttplassering: 30

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 46min 10/3 15:53 10/3 15:53 0 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 48min 10/3 20:41 11/3 00:38 3h 57min 8 / 8
3 Levajok 7h 10min 11/3 07:48 11/3 14:29 6h 41min 8 / 7
4 Karasjok 7h 11min 11/3 21:40 12/3 01:18 3h 38min 7 / 7
5 Jergul 5h 41min 12/3 06:59 12/3 13:04 6h 05min 7 / 7
6 Jotka 6h 58min 12/3 20:02 12/3 20:02 0 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 12:07 10/3 15:53 3h 46min 8 67 / 62
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 15:53 10/3 20:41 4h 48min 8 53 / 53
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 00:38 11/3 07:48 7h 10min 8 39 / 42
4 Levajok - Karasjok 11/3 14:29 11/3 21:40 7h 11min 7 39 / 34
5 Karasjok - Jergul 12/3 01:18 12/3 06:59 5h 41min 7 30 / 27
6 Jergul - Jotka 12/3 13:04 12/3 20:02 6h 58min 7 30 / 28
7 Jotka - Alta 12/3 20:02 13/3 00:42 4h 40min 7 28 / 30