Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
15. april 18:35
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
67. Jon Børge Stina Hammernes Sluttplassering: 12

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 31min 10/3 15:37 10/3 15:37 0 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 12min 10/3 19:49 10/3 23:24 3h 35min 8 / 8
3 Levajok 6h 08min 11/3 05:32 11/3 12:11 6h 39min 8 / 8
4 Karasjok 6h 42min 11/3 18:53 11/3 22:47 3h 54min 8 / 8
5 Jergul 5h 18min 12/3 04:05 12/3 10:05 6h 00min 8 / 7
6 Jotka 6h 03min 12/3 16:08 12/3 16:08 0 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 12:06 10/3 15:37 3h 31min 8 66 / 56
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 15:37 10/3 19:49 4h 12min 8 45 / 37
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 23:24 11/3 05:32 6h 08min 8 21 / 18
4 Levajok - Karasjok 11/3 12:11 11/3 18:53 6h 42min 8 20 / 21
5 Karasjok - Jergul 11/3 22:47 12/3 04:05 5h 18min 8 17 / 11
6 Jergul - Jotka 12/3 10:05 12/3 16:08 6h 03min 7 10 / 13
7 Jotka - Alta 12/3 16:08 12/3 20:11 4h 03min 7 12 / 12