Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
23. februar 14:24
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
66. Nils Hesthag Arendal Sluttplassering: 21

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 40min 10/3 15:45 10/3 15:45 0 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 22min 10/3 20:07 10/3 23:14 3h 07min 8 / 8
3 Levajok 6h 26min 11/3 05:40 11/3 12:43 7h 03min 8 / 8
4 Karasjok 7h 17min 11/3 20:00 12/3 00:00 4h 00min 8 / 8
5 Jergul 5h 39min 12/3 05:39 12/3 11:39 6h 00min 8 / 8
6 Jotka 7h 03min 12/3 18:42 12/3 18:42 0 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 12:05 10/3 15:45 3h 40min 8 65 / 57
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 15:45 10/3 20:07 4h 22min 8 49 / 45
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 23:14 11/3 05:40 6h 26min 8 17 / 19
4 Levajok - Karasjok 11/3 12:43 11/3 20:00 7h 17min 8 26 / 26
5 Karasjok - Jergul 12/3 00:00 12/3 05:39 5h 39min 8 22 / 22
6 Jergul - Jotka 12/3 11:39 12/3 18:42 7h 03min 8 22 / 22
7 Jotka - Alta 12/3 18:42 12/3 22:57 4h 15min 8 22 / 21