Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
24. april 04:24
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
63. Rolf W. Johansen Alta Sluttplassering: 28

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 48min 10/3 15:50 10/3 16:55 1h 05min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 44min 10/3 21:39 11/3 02:31 4h 52min 8 / 8
3 Levajok 6h 57min 11/3 09:28 11/3 15:14 5h 46min 8 / 8
4 Karasjok 7h 37min 11/3 22:51 12/3 01:15 2h 24min 8 / 8
5 Jergul 5h 44min 12/3 06:59 12/3 12:59 6h 00min 8 / 8
6 Jotka 6h 49min 12/3 19:48 12/3 19:54 6min 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 12:02 10/3 15:50 3h 48min 8 62 / 60
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 16:55 10/3 21:39 4h 44min 8 64 / 61
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 02:31 11/3 09:28 6h 57min 8 63 / 56
4 Levajok - Karasjok 11/3 15:14 11/3 22:51 7h 37min 8 47 / 44
5 Karasjok - Jergul 12/3 01:15 12/3 06:59 5h 44min 8 29 / 27
6 Jergul - Jotka 12/3 12:59 12/3 19:48 6h 49min 8 26 / 26
7 Jotka - Alta 12/3 19:54 13/3 00:33 4h 39min 8 25 / 28