Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
27. mai 09:38
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
59. Nicole Burger Svanvik Sluttplassering: 31

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 18min 10/3 15:16 10/3 15:46 30min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 12min 10/3 19:58 11/3 00:16 4h 18min 8 / 6
3 Levajok 7h 08min 11/3 07:24 11/3 15:28 8h 04min 6 / 6
4 Karasjok 7h 49min 11/3 23:17 12/3 02:41 3h 24min 6 / 6
5 Jergul 5h 44min 12/3 08:25 12/3 14:37 6h 12min 6 / 6
6 Jotka 6h 31min 12/3 21:08 12/3 21:10 2min 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:58 10/3 15:16 3h 18min 8 58 / 42
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 15:46 10/3 19:58 4h 12min 8 50 / 43
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 00:16 11/3 07:24 7h 08min 6 36 / 36
4 Levajok - Karasjok 11/3 15:28 11/3 23:17 7h 49min 6 50 / 46
5 Karasjok - Jergul 12/3 02:41 12/3 08:25 5h 44min 6 32 / 33
6 Jergul - Jotka 12/3 14:37 12/3 21:08 6h 31min 6 34 / 33
7 Jotka - Alta 12/3 21:10 13/3 01:25 4h 15min 6 33 / 31