Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
23. mai 21:44
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
49. Rolf-Helge Ellingsen Alta

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 57min 10/3 15:45 10/3 16:16 31min 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 20min 10/3 21:36 11/3 01:59 4h 23min 8 / 8
3 Levajok 8h 06min 11/3 10:05 11/3 17:12 7h 07min 8 / 8
4 Karasjok 8h 36min 12/3 01:48 12/3 07:11 5h 23min 8 / 7
5 Jergul 9h 01min 12/3 16:12 13/3 00:27 8h 15min 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:48 10/3 15:45 3h 57min 8 48 / 57
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 16:16 10/3 21:36 5h 20min 8 60 / 60
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 01:59 11/3 10:05 8h 06min 8 55 / 59
4 Levajok - Karasjok 11/3 17:12 12/3 01:48 8h 36min 8 55 / 55
5 Karasjok - Jergul 12/3 07:11 12/3 16:12 9h 01min 7 50 / 54
6 Jergul - Jotka 13/3 00:27 13/3 16:35 16h 08min 7 53 / 56