Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
23. februar 15:12
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
50. Pål Karlsen Haugsnes Alta Sluttplassering: 39

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 34min 10/3 15:23 10/3 15:34 11min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 22min 10/3 19:56 11/3 00:02 4h 06min 8 / 8
3 Levajok 7h 05min 11/3 07:07 11/3 13:17 6h 10min 8 / 8
4 Karasjok 7h 41min 11/3 20:58 12/3 03:00 6h 02min 8 / 7
5 Jergul 6h 17min 12/3 09:17 12/3 15:28 6h 11min 7 / 7
6 Jotka 8h 11min 12/3 23:39 12/3 23:48 9min 7 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:49 10/3 15:23 3h 34min 8 49 / 49
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 15:34 10/3 19:56 4h 22min 8 42 / 42
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 00:02 11/3 07:07 7h 05min 8 32 / 33
4 Levajok - Karasjok 11/3 13:17 11/3 20:58 7h 41min 8 28 / 32
5 Karasjok - Jergul 12/3 03:00 12/3 09:17 6h 17min 7 36 / 38
6 Jergul - Jotka 12/3 15:28 12/3 23:39 8h 11min 7 38 / 38
7 Jotka - Alta 12/3 23:48 13/3 05:39 5h 51min 6 38 / 39