Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
24. april 04:03
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
58. Hanne Bakken Johansen Alta Sluttplassering: 35

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 54min 10/3 15:51 10/3 16:44 53min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 45min 10/3 21:29 11/3 02:12 4h 43min 8 / 8
3 Levajok 7h 16min 11/3 09:28 11/3 15:53 6h 25min 8 / 8
4 Karasjok 7h 03min 11/3 22:56 12/3 03:24 4h 28min 8 / 8
5 Jergul 5h 46min 12/3 09:10 12/3 15:10 6h 00min 8 / 8
6 Jotka 7h 27min 12/3 22:37 12/3 22:52 15min 8 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:57 10/3 15:51 3h 54min 8 57 / 61
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 16:44 10/3 21:29 4h 45min 8 63 / 59
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 02:12 11/3 09:28 7h 16min 8 61 / 56
4 Levajok - Karasjok 11/3 15:53 11/3 22:56 7h 03min 8 52 / 45
5 Karasjok - Jergul 12/3 03:24 12/3 09:10 5h 46min 8 37 / 36
6 Jergul - Jotka 12/3 15:10 12/3 22:37 7h 27min 8 36 / 35
7 Jotka - Alta 12/3 22:52 13/3 04:13 5h 21min 7 36 / 35