Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
12. juli 21:36
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
56. Ingebrigt Storli Kvikne Sluttplassering: 11

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 23min 10/3 15:18 10/3 15:35 17min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 10min 10/3 19:45 10/3 23:38 3h 53min 8 / 8
3 Levajok 6h 18min 11/3 05:56 11/3 11:40 5h 44min 8 / 7
4 Karasjok 6h 44min 11/3 18:24 11/3 22:44 4h 20min 7 / 7
5 Jergul 5h 29min 12/3 04:13 12/3 10:13 6h 00min 7 / 7
6 Jotka 5h 58min 12/3 16:11 12/3 16:11 0 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:55 10/3 15:18 3h 23min 8 55 / 44
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 15:35 10/3 19:45 4h 10min 8 43 / 34
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 23:38 11/3 05:56 6h 18min 8 25 / 23
4 Levajok - Karasjok 11/3 11:40 11/3 18:24 6h 44min 7 17 / 18
5 Karasjok - Jergul 11/3 22:44 12/3 04:13 5h 29min 7 16 / 14
6 Jergul - Jotka 12/3 10:13 12/3 16:11 5h 58min 7 13 / 14
7 Jotka - Alta 12/3 16:11 12/3 20:04 3h 53min 7 13 / 11