Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
12. juli 15:33
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
54. Gerhard Hirz Kiruna Sluttplassering: 41

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 39min 10/3 15:32 10/3 16:09 37min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 50min 10/3 20:59 11/3 02:02 5h 03min 8 / 8
3 Levajok 7h 13min 11/3 09:15 11/3 15:35 6h 20min 8 / 8
4 Karasjok 8h 20min 11/3 23:55 12/3 06:13 6h 18min 8 / 8
5 Jergul 5h 50min 12/3 12:03 12/3 18:35 6h 32min 8 / 8
6 Jotka 7h 36min 13/3 02:11 13/3 02:19 8min 8 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:53 10/3 15:32 3h 39min 8 53 / 54
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 16:09 10/3 20:59 4h 50min 8 59 / 56
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 02:02 11/3 09:15 7h 13min 8 56 / 55
4 Levajok - Karasjok 11/3 15:35 11/3 23:55 8h 20min 8 51 / 47
5 Karasjok - Jergul 12/3 06:13 12/3 12:03 5h 50min 8 44 / 44
6 Jergul - Jotka 12/3 18:35 13/3 02:11 7h 36min 8 43 / 42
7 Jotka - Alta 13/3 02:19 13/3 07:07 4h 48min 7 42 / 41