Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
24. juni 09:36
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
60. Kenneth Gjemmestad Umnäs Sluttplassering: 43

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 07min 10/3 16:06 10/3 16:06 0 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 40min 10/3 21:46 11/3 02:10 4h 24min 8 / 8
3 Levajok 8h 15min 11/3 10:25 11/3 17:13 6h 48min 8 / 8
4 Karasjok 8h 21min 12/3 01:34 12/3 07:19 5h 45min 8 / 8
5 Jergul 5h 59min 12/3 13:18 12/3 19:47 6h 29min 8 / 8
6 Jotka 7h 46min 13/3 03:33 13/3 03:34 1min 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:59 10/3 16:06 4h 07min 8 59 / 64
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 16:06 10/3 21:46 5h 40min 8 56 / 62
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 02:10 11/3 10:25 8h 15min 8 58 / 61
4 Levajok - Karasjok 11/3 17:13 12/3 01:34 8h 21min 8 56 / 52
5 Karasjok - Jergul 12/3 07:19 12/3 13:18 5h 59min 8 51 / 50
6 Jergul - Jotka 12/3 19:47 13/3 03:33 7h 46min 8 48 / 46
7 Jotka - Alta 13/3 03:34 13/3 08:40 5h 06min 8 45 / 43