Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
14. juli 03:34
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
7. Camilla Bjørkli Bardu / Pasvik Sluttplassering: 18

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 05min 10/3 14:11 10/3 14:32 21min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 01min 10/3 18:33 10/3 22:32 3h 59min 8 / 7
3 Levajok 6h 10min 11/3 04:42 11/3 10:51 6h 09min 7 / 7
4 Karasjok 7h 03min 11/3 17:54 11/3 22:42 4h 48min 7 / 6
5 Jergul 5h 49min 12/3 04:31 12/3 10:38 6h 07min 6 / 5
6 Jotka 6h 41min 12/3 17:19 12/3 17:23 4min 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:06 10/3 14:11 3h 05min 8 7 / 3
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 14:32 10/3 18:33 4h 01min 8 7 / 7
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 22:32 11/3 04:42 6h 10min 7 9 / 9
4 Levajok - Karasjok 11/3 10:51 11/3 17:54 7h 03min 7 11 / 14
5 Karasjok - Jergul 11/3 22:42 12/3 04:31 5h 49min 6 15 / 17
6 Jergul - Jotka 12/3 10:38 12/3 17:19 6h 41min 5 18 / 18
7 Jotka - Alta 12/3 17:23 12/3 21:28 4h 05min 5 18 / 18