Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
12. juli 17:47
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
42. John Øivind Selmer Porsgrunn Sluttplassering: 5

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 14min 10/3 14:55 10/3 14:59 4min 8 / 8
2 Skoganvarre 3h 54min 10/3 18:53 10/3 22:38 3h 45min 8 / 8
3 Levajok 5h 43min 11/3 04:21 11/3 10:11 5h 50min 8 / 8
4 Karasjok 6h 42min 11/3 16:53 11/3 21:42 4h 49min 8 / 8
5 Jergul 5h 18min 12/3 03:00 12/3 09:00 6h 00min 8 / 8
6 Jotka 5h 31min 12/3 14:31 12/3 14:31 0 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:41 10/3 14:55 3h 14min 8 41 / 32
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 14:59 10/3 18:53 3h 54min 8 23 / 13
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 22:38 11/3 04:21 5h 43min 8 12 / 6
4 Levajok - Karasjok 11/3 10:11 11/3 16:53 6h 42min 8 7 / 7
5 Karasjok - Jergul 11/3 21:42 12/3 03:00 5h 18min 8 7 / 7
6 Jergul - Jotka 12/3 09:00 12/3 14:31 5h 31min 8 7 / 7
7 Jotka - Alta 12/3 14:31 12/3 18:21 3h 50min 8 7 / 5