Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
24. april 04:44
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
2. Arnt M. Bjørnø Alta Sluttplassering: 52

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 49min 10/3 14:50 10/3 15:01 11min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 50min 10/3 19:51 11/3 01:02 5h 11min 8 / 8
3 Levajok 8h 11min 11/3 09:13 11/3 16:35 7h 22min 8 / 7
4 Karasjok 9h 13min 12/3 01:48 12/3 07:36 5h 48min 7 / 6
5 Jergul 8h 36min 12/3 16:12 13/3 00:27 8h 15min 6 / 6
6 Jotka 9h 34min 13/3 10:01 13/3 10:01 0 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:01 10/3 14:50 3h 49min 8 2 / 27
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 15:01 10/3 19:51 4h 50min 8 28 / 39
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 01:02 11/3 09:13 8h 11min 8 49 / 54
4 Levajok - Karasjok 11/3 16:35 12/3 01:48 9h 13min 7 54 / 55
5 Karasjok - Jergul 12/3 07:36 12/3 16:12 8h 36min 6 54 / 54
6 Jergul - Jotka 13/3 00:27 13/3 10:01 9h 34min 6 53 / 53
7 Jotka - Alta 13/3 10:01 13/3 15:27 5h 26min 6 52 / 52