Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
18. april 23:33
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
17. Vidar Løkeng Beisfjord Sluttplassering: 33

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 15min 10/3 14:31 10/3 15:00 29min 8 / 8
2 Skoganvarre 3h 53min 10/3 18:53 10/3 23:23 4h 30min 8 / 8
3 Levajok 6h 07min 11/3 05:30 11/3 12:16 6h 46min 8 / 8
4 Karasjok 7h 16min 11/3 19:32 12/3 01:14 5h 42min 8 / 8
5 Jergul 5h 45min 12/3 06:59 12/3 12:59 6h 00min 8 / 8
6 Jotka 7h 06min 12/3 20:05 12/3 20:08 3min 8 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:16 10/3 14:31 3h 15min 8 17 / 13
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 15:00 10/3 18:53 3h 53min 8 25 / 13
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 23:23 11/3 05:30 6h 07min 8 19 / 16
4 Levajok - Karasjok 11/3 12:16 11/3 19:32 7h 16min 8 22 / 23
5 Karasjok - Jergul 12/3 01:14 12/3 06:59 5h 45min 8 28 / 27
6 Jergul - Jotka 12/3 12:59 12/3 20:05 7h 06min 8 26 / 32
7 Jotka - Alta 12/3 20:08 13/3 01:51 5h 43min 5 32 / 33