Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
12. juli 22:37
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
13. Vidar Uglebakken Alta Sluttplassering: 8

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 12min 10/3 14:24 10/3 14:41 17min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 02min 10/3 18:43 10/3 22:30 3h 47min 8 / 8
3 Levajok 5h 59min 11/3 04:29 11/3 10:47 6h 18min 8 / 7
4 Karasjok 6h 50min 11/3 17:37 11/3 22:12 4h 35min 7 / 7
5 Jergul 5h 18min 12/3 03:30 12/3 09:44 6h 14min 7 / 6
6 Jotka 5h 52min 12/3 15:36 12/3 15:36 0 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:12 10/3 14:24 3h 12min 8 13 / 8
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 14:41 10/3 18:43 4h 02min 8 10 / 8
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 22:30 11/3 04:29 5h 59min 8 7 / 7
4 Levajok - Karasjok 11/3 10:47 11/3 17:37 6h 50min 7 10 / 11
5 Karasjok - Jergul 11/3 22:12 12/3 03:30 5h 18min 7 10 / 8
6 Jergul - Jotka 12/3 09:44 12/3 15:36 5h 52min 6 8 / 8
7 Jotka - Alta 12/3 15:36 12/3 19:43 4h 07min 6 8 / 8