Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
23. februar 15:50
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
9. Egil Eliassen Beisfjord Sluttplassering: 27

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 09min 10/3 14:17 10/3 14:43 26min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 20min 10/3 19:03 10/3 23:23 4h 20min 8 / 8
3 Levajok 6h 49min 11/3 06:12 11/3 12:16 6h 04min 8 / 8
4 Karasjok 7h 00min 11/3 19:16 12/3 01:36 6h 20min 8 / 7
5 Jergul 5h 33min 12/3 07:09 12/3 13:09 6h 00min 7 / 7
6 Jotka 6h 53min 12/3 20:02 12/3 20:02 0 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:08 10/3 14:17 3h 09min 8 9 / 5
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 14:43 10/3 19:03 4h 20min 8 13 / 17
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 23:23 11/3 06:12 6h 49min 8 19 / 25
4 Levajok - Karasjok 11/3 12:16 11/3 19:16 7h 00min 8 22 / 22
5 Karasjok - Jergul 12/3 01:36 12/3 07:09 5h 33min 7 31 / 31
6 Jergul - Jotka 12/3 13:09 12/3 20:02 6h 53min 7 31 / 28
7 Jotka - Alta 12/3 20:02 13/3 00:23 4h 21min 7 28 / 27