Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
28. februar 04:27
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
47. Yvonne Rinne Vormsund Sluttplassering: 51

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 44min 10/3 15:30 10/3 17:24 1h 54min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 41min 10/3 22:05 11/3 06:01 7h 56min 8 / 8
3 Levajok 6h 31min 11/3 12:32 11/3 18:40 6h 08min 8 / 8
4 Karasjok 9h 14min 12/3 03:54 12/3 09:52 5h 58min 8 / 6
5 Jergul 6h 18min 12/3 16:10 13/3 01:43 9h 33min 6 / 6
6 Jotka 8h 18min 13/3 10:01 13/3 10:01 0 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:46 10/3 15:30 3h 44min 8 46 / 53
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 17:24 10/3 22:05 4h 41min 8 66 / 65
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 06:01 11/3 12:32 6h 31min 8 66 / 65
4 Levajok - Karasjok 11/3 18:40 12/3 03:54 9h 14min 8 61 / 58
5 Karasjok - Jergul 12/3 09:52 12/3 16:10 6h 18min 6 57 / 53
6 Jergul - Jotka 13/3 01:43 13/3 10:01 8h 18min 6 55 / 53
7 Jotka - Alta 13/3 10:01 13/3 14:54 4h 53min 6 52 / 51