Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
24. april 04:21
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
16. Jon Hearn Langfjordbotn Sluttplassering: 16

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 15min 10/3 14:30 10/3 14:30 0 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 00min 10/3 18:30 10/3 22:16 3h 46min 8 / 8
3 Levajok 6h 21min 11/3 04:37 11/3 09:31 4h 54min 8 / 7
4 Karasjok 6h 56min 11/3 16:27 11/3 22:41 6h 14min 7 / 6
5 Jergul 5h 45min 12/3 04:26 12/3 10:26 6h 00min 6 / 6
6 Jotka 6h 09min 12/3 16:35 12/3 16:37 2min 6 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:15 10/3 14:30 3h 15min 8 16 / 12
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 14:30 10/3 18:30 4h 00min 8 6 / 6
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 22:16 11/3 04:37 6h 21min 8 6 / 8
4 Levajok - Karasjok 11/3 09:31 11/3 16:27 6h 56min 7 3 / 4
5 Karasjok - Jergul 11/3 22:41 12/3 04:26 5h 45min 6 14 / 16
6 Jergul - Jotka 12/3 10:26 12/3 16:35 6h 09min 6 16 / 16
7 Jotka - Alta 12/3 16:37 12/3 21:05 4h 28min 5 16 / 16