Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
23. februar 14:07
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
15. Merete Neset Rauland Vinje Kommune Sluttplassering: 40

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 28min 10/3 14:42 10/3 14:42 0 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 04min 10/3 19:46 11/3 00:55 5h 09min 8 / 8
3 Levajok 6h 34min 11/3 07:29 11/3 13:56 6h 27min 8 / 8
4 Karasjok 6h 56min 11/3 20:52 12/3 03:38 6h 46min 8 / 8
5 Jergul 5h 35min 12/3 09:13 12/3 17:22 8h 09min 8 / 6
6 Jotka 7h 06min 13/3 00:28 13/3 00:38 10min 6 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:14 10/3 14:42 3h 28min 8 15 / 19
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 14:42 10/3 19:46 5h 04min 8 12 / 35
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 00:55 11/3 07:29 6h 34min 8 46 / 38
4 Levajok - Karasjok 11/3 13:56 11/3 20:52 6h 56min 8 34 / 31
5 Karasjok - Jergul 12/3 03:38 12/3 09:13 5h 35min 8 39 / 37
6 Jergul - Jotka 12/3 17:22 13/3 00:28 7h 06min 6 40 / 41
7 Jotka - Alta 13/3 00:38 13/3 05:53 5h 15min 5 41 / 40