Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
24. april 05:26
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
28. Leif Wilhelmsen Junkerdal Sluttplassering: 3

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 05min 10/3 14:32 10/3 14:37 5min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 08min 10/3 18:45 11/3 01:00 6h 15min 8 / 8
3 Levajok 5h 31min 11/3 06:31 11/3 11:48 5h 17min 8 / 8
4 Karasjok 6h 04min 11/3 17:52 11/3 20:57 3h 05min 8 / 8
5 Jergul 5h 01min 12/3 01:58 12/3 07:58 6h 00min 8 / 7
6 Jotka 5h 29min 12/3 13:27 12/3 13:27 0 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:27 10/3 14:32 3h 05min 8 27 / 14
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 14:37 10/3 18:45 4h 08min 8 8 / 9
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 01:00 11/3 06:31 5h 31min 8 48 / 28
4 Levajok - Karasjok 11/3 11:48 11/3 17:52 6h 04min 8 19 / 13
5 Karasjok - Jergul 11/3 20:57 12/3 01:58 5h 01min 8 4 / 3
6 Jergul - Jotka 12/3 07:58 12/3 13:27 5h 29min 7 3 / 3
7 Jotka - Alta 12/3 13:27 12/3 17:28 4h 01min 7 3 / 3