Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
14. juli 22:42
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
27. Katy Meier Slagnäs Sluttplassering: 1

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 02min 10/3 14:28 10/3 14:28 0 8 / 8
2 Skoganvarre 3h 43min 10/3 18:11 10/3 22:07 3h 56min 8 / 8
3 Levajok 5h 17min 11/3 03:24 11/3 09:52 6h 28min 8 / 8
4 Karasjok 5h 40min 11/3 15:32 11/3 19:51 4h 19min 8 / 8
5 Jergul 4h 45min 12/3 00:36 12/3 06:36 6h 00min 8 / 8
6 Jotka 5h 13min 12/3 11:49 12/3 11:49 0 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:26 10/3 14:28 3h 02min 8 26 / 9
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 14:28 10/3 18:11 3h 43min 8 4 / 3
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 22:07 11/3 03:24 5h 17min 8 4 / 3
4 Levajok - Karasjok 11/3 09:52 11/3 15:32 5h 40min 8 4 / 2
5 Karasjok - Jergul 11/3 19:51 12/3 00:36 4h 45min 8 1 / 1
6 Jergul - Jotka 12/3 06:36 12/3 11:49 5h 13min 8 1 / 1
7 Jotka - Alta 12/3 11:49 12/3 15:25 3h 36min 8 1 / 1