Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
15. april 18:15
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
4. Monica Celius Nordmarka i Oslo Sluttplassering: 55

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 25min 10/3 14:28 10/3 14:58 30min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 23min 10/3 19:21 11/3 00:45 5h 24min 8 / 7
3 Levajok 7h 17min 11/3 08:02 11/3 14:45 6h 43min 7 / 6
4 Karasjok 8h 01min 11/3 22:46 12/3 06:38 7h 52min 6 / 5
5 Jergul 5h 21min 12/3 11:59 12/3 18:11 6h 12min 5 / 5
6 Jotka 15h 44min 13/3 09:55 13/3 10:05 10min 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:03 10/3 14:28 3h 25min 8 4 / 9
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 14:58 10/3 19:21 4h 23min 8 22 / 22
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 00:45 11/3 08:02 7h 17min 7 41 / 45
4 Levajok - Karasjok 11/3 14:45 11/3 22:46 8h 01min 6 43 / 43
5 Karasjok - Jergul 12/3 06:38 12/3 11:59 5h 21min 5 46 / 43
6 Jergul - Jotka 12/3 18:11 13/3 09:55 15h 44min 5 42 / 52
7 Jotka - Alta 13/3 10:05 14/3 05:42 19h 37min 5 55 / 55