Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
23. juni 17:27
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
1. Geir Wiik Brandbu Sluttplassering: 9

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 09min 10/3 14:09 10/3 14:41 32min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 15min 10/3 18:56 10/3 22:37 3h 41min 8 / 8
3 Levajok 6h 20min 11/3 04:57 11/3 11:34 6h 37min 8 / 8
4 Karasjok 6h 47min 11/3 18:21 11/3 22:40 4h 19min 8 / 8
5 Jergul 5h 27min 12/3 04:07 12/3 10:07 6h 00min 8 / 8
6 Jotka 5h 46min 12/3 15:53 12/3 15:53 0 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:00 10/3 14:09 3h 09min 8 1 / 2
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 14:41 10/3 18:56 4h 15min 8 10 / 16
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 22:37 11/3 04:57 6h 20min 8 11 / 11
4 Levajok - Karasjok 11/3 11:34 11/3 18:21 6h 47min 8 16 / 17
5 Karasjok - Jergul 11/3 22:40 12/3 04:07 5h 27min 8 13 / 13
6 Jergul - Jotka 12/3 10:07 12/3 15:53 5h 46min 8 12 / 9
7 Jotka - Alta 12/3 15:53 12/3 19:55 4h 02min 8 9 / 9