Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
23. juni 16:30
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
8. Wolfgang Simon-Nilsen Storsteinnes Sluttplassering: 37

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 40min 10/3 14:47 10/3 14:47 0 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 54min 10/3 19:41 11/3 00:08 4h 27min 8 / 7
3 Levajok 7h 30min 11/3 07:38 11/3 14:30 6h 52min 7 / 7
4 Karasjok 7h 38min 11/3 22:08 12/3 02:58 4h 50min 7 / 7
5 Jergul 6h 02min 12/3 09:00 12/3 15:05 6h 05min 7 / 7
6 Jotka 7h 33min 12/3 22:38 12/3 22:48 10min 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:07 10/3 14:47 3h 40min 8 8 / 24
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 14:47 10/3 19:41 4h 54min 8 16 / 32
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 00:08 11/3 07:38 7h 30min 7 34 / 41
4 Levajok - Karasjok 11/3 14:30 11/3 22:08 7h 38min 7 40 / 36
5 Karasjok - Jergul 12/3 02:58 12/3 09:00 6h 02min 7 35 / 35
6 Jergul - Jotka 12/3 15:05 12/3 22:38 7h 33min 7 35 / 36
7 Jotka - Alta 12/3 22:48 13/3 04:20 5h 32min 7 35 / 37