Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
22. februar 17:34
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
20. Kai Arne Berg Pasvik Sluttplassering: 56

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 27min 10/3 15:46 10/3 18:05 2h 19min 8 / 8
2 Skoganvarre 6h 09min 11/3 00:14 11/3 09:03 8h 49min 8 / 8
3 Levajok 9h 23min 11/3 18:26 12/3 03:48 9h 22min 8 / 7
4 Karasjok 11h 24min 12/3 15:12 12/3 22:50 7h 38min 7 / 7
5 Jergul 10h 07min 13/3 08:57 13/3 16:00 7h 03min 7 / 6
6 Jotka 14h 42min 14/3 06:42 14/3 09:45 3h 03min 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:19 10/3 15:46 4h 27min 8 19 / 59
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 18:05 11/3 00:14 6h 09min 8 67 / 67
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 09:03 11/3 18:26 9h 23min 8 67 / 67
4 Levajok - Karasjok 12/3 03:48 12/3 15:12 11h 24min 7 63 / 60
5 Karasjok - Jergul 12/3 22:50 13/3 08:57 10h 07min 7 59 / 58
6 Jergul - Jotka 13/3 16:00 14/3 06:42 14h 42min 6 58 / 58
7 Jotka - Alta 14/3 09:45 14/3 16:50 7h 05min 6 57 / 56