Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
23. juni 15:33
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
33. Mathias Jenssen Rognan

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 28min 10/3 15:00 10/3 15:00 0 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 12min 10/3 19:12 11/3 00:52 5h 40min 8 / 8
3 Levajok 6h 22min 11/3 07:14 11/3 13:37 6h 23min 8 / 7
4 Karasjok 8h 58min 11/3 22:35 12/3 06:49 8h 14min 7 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:32 10/3 15:00 3h 28min 8 32 / 35
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 15:00 10/3 19:12 4h 12min 8 25 / 21
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 00:52 11/3 07:14 6h 22min 8 44 / 35
4 Levajok - Karasjok 11/3 13:37 11/3 22:35 8h 58min 7 31 / 41
5 Karasjok - Jergul 12/3 06:49   0 5 47 /