Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
15. april 18:42
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
24. Elisabeth Edland Nannestad

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 10min 10/3 14:33 10/3 14:53 20min 8 / 8
2 Skoganvarre 3h 53min 10/3 18:46 10/3 22:51 4h 05min 8 / 8
3 Levajok 6h 01min 11/3 04:52 11/3 10:09 5h 17min 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:23 10/3 14:33 3h 10min 8 23 / 15
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 14:53 10/3 18:46 3h 53min 8 18 / 10
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 22:51 11/3 04:52 6h 01min 8 13 / 10
4 Levajok - Karasjok 11/3 10:09 11/3 17:03 6h 54min 8 6 / 8