Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
23. mai 21:13
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
44. Jose Arias Llica de Vall

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 45min 10/3 15:28 10/3 15:47 19min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 43min 10/3 20:30 10/3 23:50 3h 20min 8 / 8
3 Levajok 7h 47min 11/3 07:37 11/3 14:00 6h 23min 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:43 10/3 15:28 3h 45min 8 43 / 52
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 15:47 10/3 20:30 4h 43min 8 51 / 49
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 23:50 11/3 07:37 7h 47min 8 28 / 40
4 Levajok - Karasjok 11/3 14:00   0 8 35 /