Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
23. juni 17:21
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
29. Bente Levorsen Nesseby Sluttplassering: 6

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 2h 53min 10/3 14:21 10/3 14:21 0 8 / 8
2 Skoganvarre 3h 57min 10/3 18:18 10/3 22:08 3h 50min 8 / 8
3 Levajok 5h 45min 11/3 03:53 11/3 10:58 7h 05min 8 / 8
4 Karasjok 6h 24min 11/3 17:22 11/3 21:08 3h 46min 8 / 7
5 Jergul 5h 17min 12/3 02:25 12/3 08:25 6h 00min 7 / 6
6 Jotka 5h 46min 12/3 14:11 12/3 14:11 0 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:28 10/3 14:21 2h 53min 8 28 / 6
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 14:21 10/3 18:18 3h 57min 8 3 / 4
3 Skoganvarre - Levajok 10/3 22:08 11/3 03:53 5h 45min 8 5 / 5
4 Levajok - Karasjok 11/3 10:58 11/3 17:22 6h 24min 8 14 / 9
5 Karasjok - Jergul 11/3 21:08 12/3 02:25 5h 17min 7 5 / 5
6 Jergul - Jotka 12/3 08:25 12/3 14:11 5h 46min 6 5 / 5
7 Jotka - Alta 12/3 14:11 12/3 18:26 4h 15min 6 5 / 6